Lot's Hof : waar wonen en leven hand in hand gaan

LOCATIE

Lot's Hof heeft een geweldige locatie. Het gezellige stadscentrum is eenvoudig te bereiken via de nabijgelegen Krispijntunnel, op loop- en fietsafstand. Voor treinreizigers is het NS-station slechts een paar minuten lopen.

Lot's Hof wordt omgeven door parken en ligt gunstig nabij het prachtige Weizigtpark. Groen en singels sieren het gebied. De charlotte de Bourbonlaan wordt een autoloze doorgang  waar kinderen spelen en je rustig doorheen wandelt op weg naar je werk. De straten zijn ruim opgezet en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom, een fantastische plek om te wonen.


Binnenkort in de verkoop

Dit is Lot's Hof. Een groene leefwijk met energiezuinige woningen.
Ben je benieuwd naar deze woningen? Meld je nu aan via onderstaand formulier


Dordrecht

Waar in Nederland vind je een stad met een filmisch decor dat midden in de Randstad ligt en evengoed een achterdeur heeft naar een oase van rust? Wonen in Dordrecht is wonen op een eiland dat alles heeft.

Dorith Kools

Makelaar


Maak kennis met onze nieuwbouwmakelaars Dorith Kools en Mark Klein en an Waltmann Makelaars Dordrecht. Zij zijn uw gidsen voor het Lot's Hof-project. Voor vragen of interesse in de woningen kunnen zij u alles vertellen. U kunt ze bereiken via nieuwbouw@waltmann.com of bel 078-6134311.

Vitae adipiscing turpis. Aen ligula nibh, molestie sed vitae dictum in gravida

Meer over Dordrecht

Dordrecht is een levendige stad met een rijke historie en biedt haar inwoners een ruim aanbod aan voorzieningen.Van groen in de Biesbosch tot een stadshart met volop winkels, terrasjes en restaurants.
parallax background

Beschikbare woningen

Aanmelden

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Lot’s Hof? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mail adres een bevestigingsmail.